Reiki

Reiki is energie overdracht door middel van handoplegging op het lichaam of op afstand, via de Energetische Universele weg komt het bij de desbetreffende persoon, dier of locatie aan waarvoor het gevraagd is daar te mogen healen.

Reiki kan heel ontspannend werken op fysiek, mentaal, emotioneel en uw spirituele zijn. Blokkades kunnen in sommige gevallen eerst verergeren, dit omdat de deur van de blokkade wordt geopend en gaat stromen, daarna kan het veel minder zijn tot zelfs geheel te verbeteren/geheald zijn.

Ontspannings-massage

Deze massage wordt gegeven met verschillende soorten massagetechnieken die natuurlijk ontspanning hebben op uw welzijn. De ontspanning brengt rust met zich mee in uw ademhaling, hartritme en gedachten. Bij deze massage worden over het algemeen basis olien gebruikt als jojoba, amandel, druivenpit, zonnebloem of olijfolie. Standaard procedure van massage is achterzijde benen/armen/rug/achterzijde hoofd en/of voorzijde  voeten/borst-buikstreek/armen/gezicht. 

 Hotstone

Wordt gegeven met verwarmde basalt stenen. Op diverse plekken worden de warme basalt stenen op uw lichaam gelegd, eigenlijk altijd op de chakra-punten zodat uw lichaam ontspant door de warmte. In deze rustgevende staat van zijn begint de massage met verwarmde olie en stenen. Standaard procedure van massage is achterzijde benen/armen/rug/achterzijde hoofd of voorzijde voeten/borst-buikstreek/armen/gezicht.

Kruidenstempel Massage

Zijn verwarmde kruidenbundels die zijn gevuld met van oorsprong Aziatische kruiden. Inmiddels zijn er ook kruidenstempels met Westerse/Europese kruiden die dezelfde eigenschappen hebben. Standaard procedure van massage: achterzijde benen/armen/rug/achterzijde hoofd en/of voorzijde voeten/borst-buikstreek/armen/gezicht.

 


Stoelmassage

Bestaat uit drukpuntmassage van hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. Tijdens deze massage kunt u uw kleding aan houden. De hele behandeling duurt 30 minuten.

 

Klankschalen

De klankschalen hebben ieder een eigen trilling/geluid en deze trillingen/geluiden stemmen af op uw systeem fysiek, mentaal, emotioneel en uw spirituele zijn. Eventuele blokkades kunnen in sommige gevallen weg resoneren en andere verminderen zodat uw gehele systeem weer in cadans komt.


Aroma Massage

Deze massage wordt gegeven met verschillende soorten etherische oliën met ieder hun eigen effectieve uitwerking op uw welzijn. De aroma's hebben via uw zintuigen een diepere werking op uw systeem (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel). De basis oliën zijn jojoba, amandel, druivenpit, zonnebloem of olijfolie. Standaard procedure van massage: achterzijde benen/armen/rug/achterzijde hoofd en/of voorzijde voeten/borst-buikstreek/armen/gezicht.

 

Sjamanistische Healing

Sjamanisme gaat er van uit dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen, alles is met elkaar verbonden en maakt onderdeel uit van de Grote Geest (ook wel de Goddelijke Energiebron genoemd). Sjamanisme is een reis die we samen met vele energieën en een sjamaan maken. Door de verschillende healingen/ceremonies/rituelen ervaart u het verschil van dimensies. Door de dimensies te ervaren kunt u samen met de andere energieën en de sjamaan uw proces bewuster transformeren.


Auralagen - Chakra healing

Bij een auralagen - chakra healing werken we met energieën en energievelden. Tijdens de healing worden er energetische blokkades opgeheven, zodat u goed in uw energie komt. Zowel Fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Dit vindt vaak plaats op verschillende niveaus en/of trillingsfrequenties. In uw aura zijn er energiecentra aanwezig, de chakra's. Chakra's creëren uw auraveld. Elke chakra is verbonden met specifieke lichaams- en levensgebieden. De healing werkt op allerlei energielevels. De inhoud/aanpak van het healingproces is per keer verschillend, wat er op dat moment speelt bij u en wat nodig is.

N.L.P. interventies


Engelen Healing

Schelpenmassage